Giray ÖCALGİRAY Okulumuzu Ziyaret Etti

Orhangazi’nin en büyük fabrikalarindan birisi olan Ormo Yün Iplik Sanayi AS’nin Yönetim Kurulu Başkanı Giray ÖCALGİRAY okulumuzu ziyarette bulundu.

05.05.2023 72

ORMO Yün İplik San.Tic. A.Ş  yönetim kurulu başkanı sayın Adnan ÖCALGİRY, okulumuzu annesi Emine Saadet ÖCALGİRAY adına 2009 yılında yaptırmıştı.  Sn. Giray ÖCALGİRAY okulumuzu ziyarette bulunarak Okul Müdürümüz Sn. Sadrettin SOYLAR ile okulun durumu hakkında bilgi aldıktan sonra öğrencilerimizi sınıflarında ziyarette bulundu. Okulumuzu yapan, öğrencilerimize staj ve iş konusunda kapılarını açan, okulumuzu, öğrencilerimizi ziyaret ederek gözeten, maddi, manevi destek olan ÖCALGİRAY ailesine teşekkür ediyor ve öğrencilerimizin atölyelerde yaptığı el emeği ürünlerden hediye ediyoruz. Sn. Giray ÖCALGİRAY'a ziyaretinden dolayı okulumuz, özel öğrencilerimiz ve ailelerimiz adına teşekkür ederiz.

05-05-2023